Комітет Ради ще не отримав подання на Вілкула, Дунаєва та Колєснікова

Комітет Ради ще не отримав подання на Вілкула, Дунаєва та Колєснікова

Укрінформ
До Комітету Верховної Ради з питань регламенту ще не надійшли документи на розгляд подань на народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова, повторно внесені генпрокурором.

Про це журналістам у кулуарах Верховної Ради розповів перший заступник голови комітету Павло Пинзеник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я бачив лише повідомлення у засобах масової інформації - офіційно в комітеті матеріалів ще немає. Тому я не можу зпрогнозувати строк розгляду їх у комітеті», - сказав Пинзеник.

Як повідомлялося, генеральний прокурор Юрій Луценко повторно вніс до Верховної Ради подання на народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова, про що у Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Читайте також: Генпрокурор повторно вніс до Ради подання на Вілкула, Дунаєва і Колеснікова

На минулій сесії Регламентний комітет ВР повернув Голові Верховної Ради Андрію Парубію подання на зняття недоторканості з депутатів від "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула, Дмитра Колєснікова, Сергія Дунаєва, а також подання на депутата з групи "Воля народу" Олександра Пономарьова.

Луценко 25 травня вніс подання на Вілкула і Колєснікова. Екс-главу Дніпропетровської ОДА Вілкула підозрюють у земельних махінаціях, а Колєснікова - у зловживанні службовим становищем на посаді голови Агентства держмайна. Дунаєва ГПУ підозрює у декларуванні недостовірної інформації.

Подання на Пономарьова було внесено через перешкоджання роботі журналістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-