Порошенко і Гройсман виступлять на зустрічі YES у Києві

Порошенко і Гройсман виступлять на зустрічі YES у Києві

Укрінформ
Виступ Президента України Петра Порошенка розпочне пленарні засідання щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), яка проходитиме у Мистецькому Арсеналі в Києві 13-15 вересня.

Про це повідомляє Фонд Віктора Пінчука.

Як зазначається, дискусію учасників заходу з главою держави 14 вересня модеруватиме президент Ради з міжнародних відносин Річард Хаас.

Перший день конференції розпочнеться з обговорення "комплексної картини" майбутнього та її бачення різними експертами. У панельних дискусіях візьмуть участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін, віце-президент Європейської Комісії з питань європейського і соціального діалогу, фінансової стабільності, фінансових послуг та Союзу ринків капіталу Валдіс Домбровскіс, 66-ий державний секретар США (2005-2009) Кондоліза Райс, а також генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закриє другий день пленарних засідань зустрічі YES своїм виступом про виклики реформам і економічному розвитку України. У цей день учасники зустрічі обговорюватимуть питання економіки, політики і безпеки Східної Європи та Євразії. Вони приділять увагу майбутньому України і долі Мінських домовленостей у широкому контексті довгострокових перспектив східноєвропейського регіону, проблему газопроводу "Північний потік-2" у контексті інтересів України і Європи, а також майбутнє Росії після Путіна. Окрема сесія буде присвячена інвестуванню та можливості подолання бідності.

Читайте також: Волкер цього тижня приїде до Києва

Учасниками панелі стануть спеціальний представник Державного департаменту США у справі переговорів щодо України Курт Волкер, головний виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, російський громадський діяч Ксенія Собчак.

Загалом понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів із 28 країн візьмуть участь у конференції, організованій міжнародним форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-