Кадрові питання по ЦВК треба закрити, бо вони

Кадрові питання по ЦВК треба закрити, бо вони "давно перезріли" - депутат

Укрінформ
Верховна Рада наступного пленарного тижня розгляне президентський законопроект про внесення змін до Конституції щодо курсу держави на набуття членства в Євросоюзі та НАТО.

Про це журналістам у кулуарах парламенту сказав заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Важливе питання, яке буде розглядатись наступного пленарного тижня, - це буде, очевидно, звернення до Конституційного Суду про надання їх висновку по змінах до Конституції в частині ЄС і НАТО", - сказав Березенко.

Водночас він висловив сподівання, що наступного пленарного тижня Рада також розгляне питання щодо оновлення складу Центральної виборчої комісії.

"Хочу вірити в те і фракція буде на цьому наполягати, щоб ми розглянули питання ЦВК. Кадрові питання по ЦВК повинні бути закриті як такі, шо вже давно перезріли", - зазначив Березенко.

Читайте також: У Раді хочуть визначити порядок довгострокового перебування в Україні військ НАТО

Як повідомляв Укрінформ, законопроект №9037 "Про внесення змін до Конституції України (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору)" Президент України Петро Порошенко зареєстрував у парламенті 3 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-