НАЗК повністю перевірить декларації депутата Мартиняка

НАЗК повністю перевірить декларації депутата Мартиняка

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про проведення повної перевірки декларацій трьох осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких народний депутат та суддя.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Так, Нацагентство перевірятиме декларації за 2016 та 2017 рік народного депутата, члена групи "Воля народу" Сергія Мартиняка.

Також НАЗК перевірить декларації за 2015 рік (виправлену), а також за 2016 та 2017 роки, подані суддею, головою Харківського апеляційного адміністративного суду Геннадієм Бершовим.

Перевірки зазнають і декларації за 2016 та 2017 роки директора Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Юрія Сідоренка.

Читайте також: НАЗК внесло приписи голові Антимонопольного комітету

Крім того, були прийняті рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій, поданих двома суб’єктами декларування за 2015- 2017 роки. Також продовжено термін повної перевірки е-декларацій трьох осіб за 2015– 2017 роки на додаткові 30 календарних днів, зазначили в НАЗК.

При цьому у Нацагентстві нагадали, що проведення повних перевірок розпочинається за інформацією, яка була отримана від фізичних чи юридичних осіб, державних органів влади в листах, зверненнях чи скаргах, у яких були наведені факти про можливе відображення у декларації недостовірних відомостей, котрі стосувались конкретного суб’єкта декларування та містили фактичні дані або твердження, що можуть бути перевірені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-