НАЗК продовжило термін перевірки е-декларації Новинського

НАЗК продовжило термін перевірки е-декларації Новинського

Укрінформ
НАЗК прийняло рішення про результати здійснення повної перевірки 4 декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких два судді та народний депутат України.

Про це інформує прес-служба НАЗК.

“НАЗК прийняло рішення про результати здійснення повної перевірки декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які були подані чотирма суб’єктами декларування, серед яких - два судді та народний депутат України. Також були прийняті рішення щодо початку перевірки е-декларацій та продовження терміну повної перевірки”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, були прийняті рішення про завершення перевірок щодо е-декларацій, які були подані: Маліченком Василем Володимировичем, суддею Апеляційного суду Полтавської області, за 2015 та 2016 роки; Мінаєвою Ольгою Михайлівною, суддею Харківського апеляційного адміністративного суду, за 2016 рік (виправлена); Мороко Юрієм Миколайовичем, народним депутатом України VIII скликання, за 2015 рік; Трачуком Олегом В'ячеславовичем, начальником слідчого відділу Управління з розслідування злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях України ГПУ, за 2015 та 2016 роки.

Читайте також: У НАЗК попередили декларантів про дзвінки з "лівих" номерів

Також, відповідно до прийнятих рішень, НАЗК розпочне проведення повних перевірок електронних декларацій осіб, які були подані: Колесніковим Григорієм Яковичем, головою Апеляційного суду Одеської області, за 2015 - 2017 роки, та Матвійчуком Вадимом Володимировичем, заступником начальника управління – начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України, за 2017 рік.

“Крім того, продовжено термін повної перевірки е-декларацій на додаткові 30 календарних днів, поданих народними депутатами України VIII скликання: Новинським Вадимом Владиславовичем, за 2015 та 2016 роки, та Гєллєром Євгенієм Борисовичем, за 2017 рік”, - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-