У НАЗК попередили декларантів про дзвінки з

У НАЗК попередили декларантів про дзвінки з "лівих" номерів

Укрінформ
У Національному агентстві з питань запобігання корупції попередили, що зв'язуються з суб'єктами декларування виключно з телефонів або електронних адрес, вказаних на офіційному сайті.

Про це повідомила прес-служба установи.

"Звертаємо Вашу увагу, що спілкування посадових осіб Національного агентства з суб'єктами декларування відбувається виключно в межах повноважень, пояснення щодо задекларованих відомостей запитуються в офіційній письмовій формі. Будь-який інший зв'язок здійснюється з суб'єктами декларування з телефонів або електронних адрес апарату Національного агентства, зазначених на офіційному веб-сайті НАЗК", - зауважили в Національному агентстві.

Читайте також: НАЗК перевірило декларації трьох топ-чиновників

Так, у НАЗК стало відомо про факти дзвінків суб'єктам декларування від імені працівників апарату Національного агентства. 

"Дзвінки здійснювались з метою начебто уточнення  інформації, що вказана в їх деклараціях", - додали в агентстві.

У прес-службі кореспонденту Укрінформу повідомили, що працівники НАЗК з робочих номерів, які всі вказані на сайті, можуть уточнити надходження чи відправку пояснень, тобто, процедурні моменти. Однак аж ніяк не зміст декларації чи надання будь-яких відомостей телефоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-