Трагедія МН17: Рада ратифікувала угоду між Україною та Нідерландами

Трагедія МН17: Рада ратифікувала угоду між Україною та Нідерландами

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року.

За ухвалення відповідного законопроекту №0194 "Про ратифікацію Угоди між Україною та Королівством Нідерландів про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов'язаних зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року" за основу та в цілому проголосували 241 народний депутат, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Угода між Україною та Королівством Нідерландів про міжнародне правове співробітництво щодо злочинів, пов’язаних зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року, була підписана 7 липня 2017 року в Таллінні.

Читайте також: Катастрофа МН17: Рада ухвалила закон про міжнародне правове співробітництво

Метою Угоди є врегулювання питань, що виникають у зв’язку з переслідуванням та засудженням у Королівстві Нідерландів осіб за злочини, пов’язані зі збиттям літака рейсу МН17 Малайзійських авіаліній 17 липня 2014 року в Україні, у тому числі співробітництва компетентних органів України та Нідерландів.

Згідно з пояснювальною запискою, реалізація положень Угоди забезпечуватиметься у межах коштів, призначених у Державному бюджеті України на утримання державних органів, які безпосередньо братимуть участь у його виконанні, та не потребуватиме додаткових витрат з Державного бюджету України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-