Прем'єр Данії порекомендував Україні найкращу відповідь РФ

Прем'єр Данії порекомендував Україні найкращу відповідь РФ

Укрінформ
Завдяки реформам Україна може перетворитися на сучасну державу європейського напрямку, і це буде найкращою відповіддю на дії агресивної Росії.

 Про це сказав Прем’єр-міністр Данії Ларс Люкке Расмуссен під час спільної прес-конференції з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, повідомляє у вівторок Урядовий портал.

«Хочу похвалити Прем’єр-міністра Гройсмана за те, що вже зроблено в Україні. І я заохочую робити більше. Це буде найкраща відповідь на те, що робить сьогодні Росія. Україна може перетворитися у сучасну державу європейського напрямку. І Данія підтримує Україну на ниві реформ в сфері захисту прав людини, боротьби з корупцією, децентралізації, економічних перетворень», - сказав Расмуссен.

Він також підкреслив, що Україна, яка сьогодні переживає надскладні виклики, не одна, про неї не забувають. І весь демократичний світ стоїть на позиціях підтримки Києва в його боротьбі проти російської агресії. 

Читайте також: Гройсман запропонував Європі кращий за Nord Stream 2 спосіб постачання газу

Як повідомляв Укрінформ, Данія виділить 72 млн євро на програму із покращення урядування, підтримку прав людини та сталий економічний розвиток України упродовж п'яти подальших років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-