Канада підтримуватиме реформи в Україні - Фріланд

Канада підтримуватиме реформи в Україні - Фріланд

Укрінформ
Міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд візьме участь у Другій міжнародній конференції з питань реформ в Україні.

Про це розповіла сама глава МЗС Канади Христя Фріланд, повідомляє кореспондент Укріформу.

“Я рішуче налаштована працювати із нашими міжнародними партнерами під час конференції й упродовж наступних місяців над підтримкою України, яка впроваджує суттєві економічні й демократичні реформи з метою побудови суверенного, безпечного та стабільного майбутнього. Народ України може розраховувати на подальшу непохитну дружбу та підтримку Канади”, - сказала Фріланд.

Читайте також: Канада продовжить підтримку кримських татар – Фріланд

У її відомстві додали, що під час перебування у Копенгагені, де відбудеться конференція, Фріланд також зустрінеться із прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

“Канада - один із найсильніших міжнародних помічників України та віддана співпраці із міжнародною спільнотою у захисті заснованого на правилах міжнародного порядку”, - наголосили у МЗС.

Читайте також: Підстав повертати Росію до G7 немає – Фріланд

Як повідомляв Укрінформ, головна мета конференції, що відбудеться у Копенгагені 27 червня, - ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху. Українську делегацію очолюватиме прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-