На щорічній конференції ОБСЄ з безпеки обговорять ситуацію в Україні

На щорічній конференції ОБСЄ з безпеки обговорять ситуацію в Україні

Укрінформ
Організація з безпеки і співробітництва в Європі проведе щорічну оглядову конференцію на наступному тижні.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ОБСЄ.

«Щорічна конференція, присвячена огляду проблем безпеки, пройде у Відні 26-28 червня під головуванням Італії, її гасло - «Діалог і відповідальність за зміцнення безпеки в регіоні ОБСЄ»», поінформували в службі.

Держави-учасниці обміняються думками з питань, пов'язаних з воєнно-політичним аспектом безпеки, викликами та загрозами, обговорять і співробітництво з відповідними міжнародними й регіональними організаціями та установами. Теми конференції: конфліктні та кризові ситуації в регіоні ОБСЄ; уроки та подальші шляхи вирішення конфліктного циклу; контроль над звичайними озброєннями, та заходи зміцнення довіри і безпеки; проблеми та можливості, пов'язані з міграцією; а також поточні та майбутні тенденції щодо транснаціональних загроз.

Читайте також: США в ОБСЄ: Росія нарощує кількість важкої зброї на Донбасі

Крім того, дві спеціальні сесії будуть присвячені питанням забезпечення безпеки і стабільності в регіоні ОБСЄ у світлі розвитку подій у та навколо України, і структурованому діалогу з пошуку нових шляхів розв'язання військово-політичних викликів та протидії негативним тенденціям в архітектурі європейської безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-