Санкції не дають прорватися через кордон

Санкції не дають прорватися через кордон "ланцюговим псам Путіна" - Аваков

Укрінформ
Якщо міжнародні партнери найближчим часом продовжать реалізовувати механізм санкцій і тиску на РФ, то є надія, що режим президента РФ Володимира Путіна змушений буде поступитися і Україна поверне свої окуповані території.

Про це на ІХ Національному експертному форумі у Києві заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Пріоритетом має стати створення зброї стримування - Турчинов

 “Так, у кордонів України знаходиться армія озброєного агресора. Ці ланцюгові собаки путінського режиму в будь-який момент можуть піти вперед, і тут дуже важливою є позиція міжнародних сил. Механізм санкцій, які введені, механізм тиску на путінський режим, механізм реакцій на окупацію наших територій Донбасу і Криму - наші партнери, цивілізований світ, в який ми намагаємося інтегруватися, нас підтримує. Завдяки цьому ми маємо чітко сформулювати,  - якщо така позиція залишиться в найближчий час,  ми маємо надію і шанси на те, що путінський режим буде змушений поступитися цьому тиску і ми повернемо свої окуповані території”, - сказав Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-