Геращенко розповіла, про що говорив Волкер із депутатами

Геращенко розповіла, про що говорив Волкер із депутатами

Фото
Укрінформ
Спеціальний представник Держдепу США з питань України Курт Волкер у рамках неформальної Мінської парламентської платформи зустрівся з представниками різних депутатських фракцій і груп. 

Про це повідомила у Facebook перший заступник Голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Ірина Геращенко.

"Високопоставлений американський дипломат... обмінявся думками з депутатами щодо перспектив миротворчої місії на Донбасі, роботи КПВВ, проблем переселенців, екологічної проблематики. Взагалі це була відверта дискусія з широкого кола питань... Але ключове, все ж - Донбас і Крим, порушення прав людини на окупованих територіях, пошук зниклих, звільнення заручників і політв‘язнів", - написала Геращенко. 

Вона додала, що Волкер запевнив депутатів у підтримці України. Він також зустрівся з родинами заручників, політв‘язнів і зниклих безвісти, поінформувала перший віце-спікер.

Читайте також: Парубій і Волкер обговорили ситуацію на Донбасі

Як повідомляв Укрінформ, 14 травня Волкер розпочав свій сьомий за останні вісім місяців візит до України, в рамках якого вже відвідав Донбас.

Фото:  Ірина Геращенко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-