"БПП "Солідарність" обурена масовою скупкою голосів на виборах до місцевих ОТГ

Укрінформ
Партія «БПП «Солідарність» обурена масовою скупкою голосів, якою займаються чимало кандидатів на виборах до місцевих об'єднаних територіальних громад (ОТГ) по всіх регіонах України.

Про це йдеться у заяві Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», розміщеній на офіційному сайті політсили.

"Ці вибори ризикують стати не змаганням політиків, спроможних здійснити позитивні зміни, а змаганням брудних технологій", - зазначається у документі.

«БПП «Солідарність» також закликала повідомляти центральному офісу партії про факти підкупу голосів виборців незалежно від того, які політичні сили до цього вдаються. "Ми рішуче засуджуємо такі дії, незалежно від того, до яких політичних сил належать нечесні кандидати", - підкреслюється у заяві.

Читайте також: В Україні у неділю відбудуться перші місцеві вибори в 40 ОТГ

Секретаріат партії наголошує, що «БПП «Солідарність» "завжди виступала за проведення системної реформи децентралізації, оскільки це одна з найважливіших проєвропейських реформ і для її реалізації необхідно обрати гідних людей на чесних, прозорих виборах, без підкупу та фальсифікацій".

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 29 квітня, у 40 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) в 17 областях України відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-