Рада відхилила закон про службу в органах місцевого самоврядування

Рада відхилила закон про службу в органах місцевого самоврядування

Укрінформ
Верховна Рада не підтримала пропозиції Президента до закону, прийнятого 9 лютого 2017 року, «Про службу в органах місцевого самоврядування», тепер він вважається відхиленим.

За закон у новій редакції з урахуванням пропозицій Президента проголосувало 133 депутати за мінімально необхідних 226, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Депутати також не підтримали пропозицію направити законопроект вдруге на доопрацювання в комітет.

«Рішення не прийняте, таким чином Закон України «Про службу в органах місцевого самоврядування» № 2489 - відхилений, що дає змогу напрацьовувати новий законопроект. Я знаю, що опрацювання є дуже грунтовні, і сподіваюся, що комітет зможе провести цю роботу», - зазначив Голова ВР Андрій Парубій.

Читайте також: Рада відмовилася скасувати е-декларування для громадських організацій

Як повідомлялося, 21 березня 2017 року Президент повернув до парламенту для повторного розгляду зазначений закон, прийнятий 9 лютого 2017 року зі своїми пропозиціями. 

Президент пропонував, при визначенні посадових окладів, заробітної плати осіб, які перебувають на публічній службі, застосовувати прожитковий мінімум, а не мінімальну заробітну плату, як це було встановлено законом. Окрім того, Президент пропонував ввести конкурсний відбір на зайняття посад заступників сільського, селищного, міського голови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-