Рада проігнорувала законопроекти про е-декларації для активістів

Рада проігнорувала законопроекти про е-декларації для активістів

Укрінформ
Верховна Рада відмовилася включити до порядку денного та розглянути у четвер законопроекти № 8120 та № 8120-1 щодо відтермінування подачі перших е-декларацій представниками антикорупційних громадських організацій.

Голова ВР чотири рази ставив на голосування відповідну пропозицію, але голосів для прийняття рішення не вистачало, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені соромно за це голосування, більше такого шансу у нас не буде», - наголосив Голова ВР після того, як депутати не підтримали пропозицію щодо включення законопроектів до порядку денного та розгляду.

Як повідомлялося, 21 березня Комітет ВР з питань запобігання та протидії корупції рекомендував парламенту підтримати будь-який із зареєстрованих законопроектів щодо відтермінування подачі перших е-декларацій представниками антикорупційних громадських об'єднань. 

Читайте також: Гройсман розповів про “цифрову дискримінацію” жителів гірських районів

Законопроект № 8120, автором якого є народний депутат Сергій Лещенко, пропонує відкласти на рік подачу е-декларацій представниками антикорупційних громадських організацій. У законопроекті № 8120-1, ініційованому головою фракції БПП Артуром Герасимовим, пропонується відкласти таке декларування для активістів лише на наступні 3 місяці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-