Молоде покоління українців для Росії втрачене остаточно – Волкер

Молоде покоління українців для Росії втрачене остаточно – Волкер

Укрінформ
Молоді українці сприймають Росію як агресора, тож для Росії це покоління остаточно втрачене.

Про це повідомляє Радіо Свобода, цитуючи спеціального представника Держдепартаменту США щодо України Курта Волкера, який заявив про це 10 березня на Брюссельському форумі.

"Росія хотіла б бачити в Україні проросійський уряд і відновити те, що вона сприймає, як «нормальну ситуацію». Але, вважає американський дипломат, напавши на Україну, анексувавши Крим та продовжуючи окупацію її сходу, росіяни вчинили протилежне й отримали більш об’єднану, більш націоналістичну й орієнтовану на Захід та антиросійську Україну. Цього ніколи раніше не було, додав Волкер", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Проблема не у «Мінську», а в його імплементації - Волкер

За словами Волкера, ця тенденція поглиблюється з кожним днем, молоде покоління українців для Росії втрачене остаточно, бо «вони сприймають її як агресора та окупанта».

«Тож якщо Росія хоче досягти своїх цілей у намаганні вплинути на Україну та наблизити її до себе, то починати їй слід з виведення своїх військ зі Східної України», – заявив Волкер.

Цього року Брюссельський форум проходить 8-10 березня. Захід є щорічним майданчиком високого рівня для обговорення політиками, експертами, науковцями, представниками громадянського суспільства глобальних політичних, економічних, безпекових проблем світу, включаючи трансатлантичні відносини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-