Парубія нагородили медаллю молдавського парламенту

Парубія нагородили медаллю молдавського парламенту

Укрінформ
Спікер парламенту Молдови Андріан Канду вручив медаль парламенту "За демократію" Голові Верховної Ради Андрію Парубію. 

Окрім спікера ВР, цю нагороду отримали також глава грузинського парламенту Іраклій Кобахідзе і виконавчий віце-директор Атлантичної ради Деймон Вілсон за особливий внесок у розвиток і поглиблення відносин із РМ, інформує прес-служба парламенту Молдови. 

Відзнаки було вручено за підсумками міжпарламентської конференції "Грузія, Республіка Молдова та Україна: Східне партнерство і сучасні виклики безпеки", яка пройшла напередодні у Кишиневі. 

"Молдова, Україна і Грузія об'єднали зусилля, щоб протистояти викликам, через які змушені проходити наші держави", - зазначив Канду.

Напередодні спікер молдавського парламенту заявив, що у Кишиневі були закладені основи нового етапу взаємин між Молдовою і Україною.

Читайте також: Україна, Молдова та Грузія захищають Євросоюз від агресії РФ - Парубій

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 2 березня, у молдовській столиці пройшла перша міжпарламентська конференція "Грузія, Республіка Молдова та Україна: Східне партнерство і сучасні виклики безпеки". Її учасники обговорили питання інформаційної, економічної та енергетичної безпеки, а також проблеми у сфері правосуддя.

Голови парламентів Молдови, України та Грузії підписали спільну Декларацію про перспективи європейської інтеграції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-