Кремль переніс зусилля з дезінформації — Фріз

Кремль переніс зусилля з дезінформації — Фріз

Укрінформ
Кремль переніс зусилля з дезінформації на США, НАТО, країни ЄС та демократичні інституції.

Про ключовий меседж першої панельної дискусії Міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова і Україна: Східне партнерство та сучасні безпекові виклики" повідомила член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат Ірина Фріз у Facebook.

"Закінчилася перша панель Міжпарламентської конференції "Грузія, Молдова і Україна: Східне партнерство та сучасні безпекові виклики", що була присвячена боротьбі з дезінформацією. Ключовий меседж дискусії: незважаючи на те, що дезінформація не є новітнім явищем, останнім часом Кремль переніс зусилля, обравши ціллю таких кампаній США, НАТО, країни ЄС та демократичні інституції", - написала Фріз.

Читайте також: Сюмар розповіла про “стопфейкові” методи боротьби на Заході

За її словами, дуже показово, що 27 лютого в Молдові вперше Координаційна Рада Молдови з телебачення та радіомовлення наклала штраф на телеканал RTR-Moldova за трансляцію російських новин, що з минулого року заборонено законом.

Як повідомляв Укрінформ, делегація Верховної Ради на чолі зі спікером Андрієм Парубієм візьме участь у Міжпарламентській безпековій конференції «Грузія, Молдова та Україна: Східне партнерство та поточні виклики безпеки», що проходить у Кишиневі 2 березня. Очікується, що під час Конференції Молдова, Україна і Грузія підпишуть спільну Декларацію про регіональну безпеку і перспективи європейської інтеграції трьох країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-