Британія очікує від уряду Гройсмана прискорення реформ

Британія очікує від уряду Гройсмана прискорення реформ

Укрінформ
Міжнародна спільнота очікує від України прискорення темпу реформ та ефективної боротьби з корупцією.

Про це заявила на конференції "Міжнародна зустріч високого рівня з питань реформ в Україні" посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міжнародна спільнота хоче, щоб Україна пришвидшила темпи реформ. Нам усім зрозуміло, що без них Україна ніколи не перетвориться на сучасну заможну державу, де панує верховенство права. Саме тому міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон приймав минулого року в Лондоні першу конференцію щодо реформ в Україні", - сказала Гоф. 

Читайте також: Антикорупційний суд треба створити у найближчі місяці – Прем’єр

Посол також зачитала привітання глави МЗС Великої Британії Бориса Джонсона, у якому той зазначив, що під час візитів був вражений величезним потенціалом України.

"Я вітаю план дій Прем'єр-міністра Гройсмана та його відданість справі втілення цього плану. Ця робота буде нелегкою, але міжнародна спільнота готова надавати посильну допомогу. Критично важливою буде боротьба з корупцією. Зокрема, нам потрібно бачити більшу відданість у застосуванні насправді незалежних та ефективних антикорупційних інституцій, що допоможе успішно розглядати справи у судах. Це привабить іноземні інвестиції та сприятиме зростанню бізнесу, а також додасть українцям упевненості у тому, що ніхто не стоїть над законом", - процитувала Гоф очільника МЗС Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-