Антикорупційний суд треба створити у найближчі місяці – Прем’єр

Антикорупційний суд треба створити у найближчі місяці – Прем’єр

Укрінформ
У найближчі місяці потрібно створити Антикорупційний суд, який має поставити крапку в дискусіях щодо корупції в Україні.

Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час конференції "Міжнародна зустріч високого рівня з питань реформ в Україні", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За чотири роки ми створили нове законодавство щодо корупціонерів, відкрили всі реєстри, посилили вимоги щодо декларування майна чиновників, сформували всю необхідну інфраструктуру. Але нам бракує ще одного інструменту – справедливого суду. І у найближчі місяці нам треба створити незалежний Антикорупційний суд", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман обіцяє новий ефективний етап залучення інвестицій до держкомпаній

На його переконання, саме Антикорупційний суд має поставити крапку в дискусіях щодо корупції в Україні. "Ця крапка – це вирок корупціонерам, які переплутали державну кишеню зі своєю власною, державні інтереси – з власними", - підкреслив глава уряду.

У роботі конференції також беруть участь Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, міністр закордонних справ Королівства Данія Андерс Самуельсен, члени уряду, керівники іноземних дипломатичних представництв, представники бізнесу, громадських і міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-