Парубій відкрив Раду. За що голосуватимуть депутати

Парубій відкрив Раду. За що голосуватимуть депутати

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав він.

У сесійній залі зареєструватися 347 народних депутатів.

Як повідомляв Укрінформ, першим блоком традиційно стоять на порядку денному питання ратифікації документів. Так, парламент має намір ухвалити законопроект № 0170 "Про ратифікацію Торговельної угоди між урядом України та урядом Королівства Таїланд", законопроект № 0171 "Про ратифікацію Договору між Україною та Королівством Таїланд про взаємну правову допомогу у кримінальних справах", законопроект № 0172 "Про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом" і проект закону № 0168 "Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про взаємний захист секретної інформації".

Рада також планує розглянути проекту постанови № 7434 "Про Заяву Верховної Ради України "Про засудження випробувань зброї масового ураження Корейською Народно-Демократичною Республікою".

У першому читанні депутати розглядатимуть і проект закону № 6647 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо порядку виїзду дитини за межі України".

Читайте також: Рада розгляне скасування закону про приватизацію

Також у першому читанні парламентарії мають намір розглянути законопроект № 7429 "Про внесення зміни до статті 115 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо призначення дострокової пенсії за віком членам сімей осіб, які загинули (померли) внаслідок поранення, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров'я, одержаних під час участі в Революції гідності".

Крім того, Рада розгляне проект постанови № 7383 "Про рекомендації парламентських слухань про становище молоді в Україні на тему "Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації".

Разом з тим депутати планують розглянути проект постанови № 7066-П "Про скасування рішення Верховної Ради України від 18.01.2018 про прийняття в цілому як закону законопроекту "Про приватизацію державного майна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-