Порошенко ввів у дію рішення РНБО про нацбезпеку

Порошенко ввів у дію рішення РНБО про нацбезпеку

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про схвалення законопроекту про національну безпеку.

Відповідний указ № 21/2018 опубліковано на сайті глави держави. 

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 17 січня 2018 року "Про проект закону України "Про національну безпеку України", - йдеться в документі.

У рішенні РНБО, текст якого додається до указу, зазначається, що на засіданні Радбезу 17 січня було схвалено проект закону "Про національну безпеку України" та запропоновано Президентові внести його на розгляд Верховної Ради.

Читайте також: У лавах Збройних сил створять кібервійська - Турчинов

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки й оборони 17 січня обговорила і підтримала законопроект "Про національну безпеку України".

За даними прес-служби РНБО, цей законопроект розроблявся у тісній взаємодії з експертами НАТО, США і Європейського Союзу з метою приведення української законодавчої бази у відповідність до стандартів держав – членів НАТО. Після ухвалення парламентом цей закон має стати основою для розробки та оновлення законодавства у сфері національної безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-