Україна і Молдова готові реалізувати проекти у трьох сферах

Україна і Молдова готові реалізувати проекти у трьох сферах

Укрінформ
Україна і Молдова констатують прогрес у реалізації погодженої урядами Дорожньої карти співробітництва і готові продовжити роботу над спільними проектами в енергетиці, охороні довкілля та прикордонній співпраці. 

Як повідомляє Урядовий портал, відповідні домовленості були озвучені під час зустрічі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та Прем'єр-міністра Молдови Павла Філіпа в рамках участі глав урядів у міжнародному форумі «Tbilisi Belt  and Road Forum» у Тбілісі.

"Прем'єр-міністри обговорили результати роботи експертних груп щодо проекту функціонування Дністровського гідровузла та оформлення пакета документів по цьому енергокомплексу, щодо Угод про авіасполучення та міжнародне автомобільне сполучення, які можуть бути підписані вже найближчим часом, а також щодо екологічних проектів на Дністрі", - йдеться у повідомленні.  

 Глави урядів України і Молдови проаналізували стан проведеної роботи з демаркації всієї ділянки державного кордону. Як підкреслив Гройсман, немає сенсу «затягувати цей процес».

Читайте також: Гройсман: Україна зацікавлена у поглибленні логістичних зв’язків з іншими державами

«Хочу відзначити, що ми активізували роботу по всіх напрямках, і вже маємо деякий прогрес», - сказав Прем'єр-міністр.

У свою чергу глава уряду Молдови підкреслив, що радий новій зустрічі з українським колегою і можливості підбити проміжні підсумки співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-