Порошенко сподівається, що ЄНП підтримає українське бачення

Порошенко сподівається, що ЄНП підтримає українське бачення "Східного партнерства"

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко у Брюсселі зустрівся з президентом Європейської народної партії (ЄНП) Джозефом Долем і висловив сподівання на підтримку українського бачення "Східного партнерства".

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, зустріч відбулася у  рамках візиту Порошенка до Брюсселя для участі у П’ятому саміті "Східне партнерство". 

 "Президент України висловив сподівання на підтримку з боку Європейської народної партії українського бачення змістовного наповнення концепції "Східне партнерство+" та реалізації "Європейського плану для України", підтриманого Конгресом ЄНП у березні 2017 року на Мальті", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенко спростовує чутки про неучасть у саміті "Східного партнерства"

Також зазначається, що глава держави подякував Європейській народній партії за допомогу Україні на шляху запровадження Євросоюзом безвізового режиму для громадян України та завершення ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Президент Європейської народної партії відзначив  зусилля Президента України щодо реалізації реформ щодо зміцнення демократичних інститутів  та зближення з Євросоюзом, а також запевнив у продовженні підтримки трансформацій з боку ЄНП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-