Порошенко спростовує чутки про неучасть у саміті

Порошенко спростовує чутки про неучасть у саміті "Східного партнерства"

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вдячний президенту Європейської ради Дональду Туску не лише за підтримку європейської інтеграції держави, але й за стратегічне розуміння важливості українсько-польських відносин.

Про це глава Української держави заявив після зустрічі з Туском в четвер у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я надзвичайно вдячний президенту Туску за абсолютно чітку, тверду і послідовну позицію підтримки України в її європейських прагненнях, підтримки санкцій відносно Російської Федерації як наслідок її агресії проти України", - сказав Порошенко.

Він також окремо наголосив на стратегічному розумінні Туска, як президента Європейської ради і як поляка, українсько-польської дружби.

Читайте також: Порошенко у Брюсселі зустрінеться з генсеком НАТО

"Це є відповідальна позиція відповідальної людини", - зауважив Президент України.

Глава держави також спростував недостовірну інформацію і спекуляції, поширені деякими ЗМІ, про те, що він нібито планував скасувати свою участь у саміті "Східного партнерства" 24 листопада через недостатньо амбітні рішення, які планується ухвалити за результатами зустрічі високого рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-