У БПП сумніваються, що Рада завтра зможе розглянути проект бюджету-2018

У БПП сумніваються, що Рада завтра зможе розглянути проект бюджету-2018

Укрінформ
Заступник голови фракції "Блоку Петра Порошенка" Олексій Гончаренко сумнівається, що парламент зможе у четвер, 19 жовтня, розглянути в першому читанні проект державного бюджету на 2018 рік.

Про це він сказав у коментарі Укрінформу.

"Я не впевнений, що ми зможемо завтра розглянути бюджетні закони, тому що ви бачите, що йде намагання зірвати роботу Верховної Ради під гарними гаслами. Це, безумовно, може завадити розгляду завтра бюджетних законопроектів", - сказав Гончаренко.

За його словами, розгляд проекту бюджету буде перенесено на наступний пленарний тиждень, якщо у четвер до документа не дійде черга.

"Тоді так (перенесуть розгляд - ред). Якщо ми не зможемо завтра (розглянути проект бюджету - ред.), а в нас завтра медична реформа, можливо, депутатська недоторканність. Навколо цього буде багато політики, і тому це може просто завтра загальмувати розгляд всіх інших питань порядку денного", - зазначив Гончаренко.

Як повідомлялося, згідно з порядком денним Верховної Ради на 17-20 жовтня, парламент планує 19 жовтня розглянути проект державного бюджету на 2018 рік.

Водночас під Верховною Радою з 17 жовтня триває акція протесту, учасники якої вимагають ухвалити законопроекти про скасування депутатської недоторканності, про Антикорупційний суд та про нову виборчу систему.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-