Клімкін сказав, коли Україна відкриє нове Генконсульство в Канаді

Клімкін сказав, коли Україна відкриє нове Генконсульство в Канаді

Укрінформ
Урочистий прийом, присвячений українській збірній команді Invictus Games, що пройшов у Торонто, був дуже зворушливим.

Про це розповів присутній на ньому міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передає кореспондент Укрінформу.

«Я не надто емоційна людина, але розмови із нашими хлопцями і атмосфера, яка панувала під час вітання команди, дуже вразили мене. Це було дійсно феноменально», - сказав Клімкін.

Він додав, що весь візит Президента України та його команди до Канади був сповнений позитивних емоцій.

«Навіть така проста новина, як відкриття нашого Генконсульства у Едмонтоні, що ми плануємо зробити уже наступного року, - теж була дуже емоційною. Ми вже давно планували це, але оголошення змогли зробити лише зараз», - зазначив міністр.

Читайте також: Клімкіна вразила атмосфера візиту Порошенка до Канади

Як повідомляв Укрінформ, Президент України та прем'єр-міністр Канади особисто побажали успіхів українській збірній команді «Ігор нескорених», що проходять цього року у Торонто.

Нагадаємо: Invictus Games це – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов'язку. Перші Ігри відбулися 2014 року в Лондоні, а у 2016 році їх приймало Орландо (США). Турнір починається сьогодні і триватиме до 30 вересня. Участь в ньому візьмуть понад 550 поранених бійців з 17 країн, що змагатимуться у 12 адаптивних спортивних дисциплінах. Цього року вперше участь візьме і команда з України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-