Нардепи знову не захотіли працювати без перерви заради реформ

Нардепи знову не захотіли працювати без перерви заради реформ

Укрінформ
Нардепи вже вдруге за день тричі не підтримали пропозицію Голови Верховної Ради Андрія Парубія працювати під час засідання 21 вересня без перерви до завершення розгляду судової та пенсійної реформ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну пропозицію під час першого голосування підтримали 219 депутатів, другого і третього - 212 з мінімально необхідних 226 голосів.

Перед голосуванням щодо рішення перед нардепами виступив і Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який закликав нардепів працювати 21 вересня до ухвалення пенсійної реформи.

Наразі народні депутати продовжують розглядати законопроект "Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адмінсудочинства України та інших законодавчих актів", який входить до пакету судової реформи. Розгляд цього проекту закону триває вже п'ятий пленарний день.

Крім того, у порядку денному запланований розгляд ще двох законопроектів щодо судової реформи і двох проектів законів щодо пенсійної реформи.

Читайте також: Геращенко розповіла про “особистий контакт”, який Порошенко встановив із Трампом

Як повідомлялося, народні депутати 7 вересня розпочали розгляд законопроекту № 6232, яким передбачається внесення змін до Господарського, Цивільного процесуальних кодексів, Кодексу адміністративного судочинства та інших законодавчих актів.

Тиждень з 11 до 15 вересня був непленарним, тож 19 вересня парламентарії продовжили розгляд законопроекту у другому читанні та протягом вівторка завершили розгляд поправок до Господарського процесуального кодексу (загалом 1251) і взялися за поправки до Цивільного процесуального кодексу (загалом 1335). 21 вересня депутати парламентарії завершили розгляд поправок до Цивільного процесуального кодексу і розпочали розглядати поправки до Кодексу адмінсудочиства.

Згідно з Регламентом Верховної Ради, розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-