Україна розраховує на активну співпрацю з Фінляндією - МЗС

Україна розраховує на активну співпрацю з Фінляндією - МЗС

Укрінформ
Україна розраховує на подальшу активну співпрацю з Фінляндією та підтримку української позиції щодо врегулювання російсько-українського конфлікту.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за результатами зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з главою зовнішньополітичного відомства Фінляндії Тімо Сойні на полях 72-ї сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку.

"У ході зустрічі співрозмовники порушили питання протидії агресії Росії проти України та дотримання режиму європейських санкцій проти РФ. Особливу увагу було приділено шляхам врегулювання російсько-українського конфлікту. У цьому зв’язку було обговорено модальності можливого розгортання миротворчої операції ООН у всіх окупованих районах Донбасу, її потенційної ролі у підтримці імплементації Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Клімкін з македонським колегою обговорили продовження безвізу

Крім того, було обговорено питання реагування на створювані Росією гібридні загрози для європейської безпеки, в тому числі в енергетичній сфері, взаємодію в рамках міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-