Розгляд в ООН питання про миротворців на Донбасі надзвичайно важливий - Гройсман

Розгляд в ООН питання про миротворців на Донбасі надзвичайно важливий - Гройсман

Фото
Укрінформ
Включення Генасамблеєю ООН до свого порядку денного питання про запровадження миротворчої місії на Донбасі є надзвичайно важливим для України.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сказав на зустрічі з головою групи дружби «Франція – Україна» Сенату Франції Ерве Мореєм, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Окремо хочу підкреслити, що вважаю надзвичайно важливим включення Генасамбеєю ООН до порядку денного питання про миротворчу місію в Україні. Це дуже важливий крок для встановлення миру», - сказав глава уряду.

Володимир Гройсман зустрівся з делегацією Сенату Франції / Фото: Владислав Мусієнко, Укрінформ

Він подякував Морею за те, що делегація під його керівництвом ухвалила рішення особисто відвідати Донбас. "Це надзвичайно важливо для того, щоб подивитися, оцінити на власні очі, що саме там відбувається», - сказав Прем’єр-міністр.

Читайте також: Французькі сенатори вперше відвідають Донбас - Геращенко

У свою чергу голова групи дружби «Франція – Україна» зазначив, що планує відвідати Донбас не тільки для того, аби оцінити ситуацію на місці, а й ще з однією метою: «Таким чином ми хочемо продемонструвати месидж підтримки та дружби на адресу України».

Як повідомлялося, представник України в ООН Володимир Єльченко заявив, що Президент України Петро Порошенко на Генасамблеї ООН 20 вересня порушить питання щодо запровадження миротворчої місії на Донбасі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-