Кабмін очікує від Ради якнайшвидшого ухвалення 50 законопроектів - Гройсман

Кабмін очікує від Ради якнайшвидшого ухвалення 50 законопроектів - Гройсман

Укрінформ
Кабінет міністрів вважає за необхідне якнайшвидше ухвалення парламентом майже 50 законопроектів, що дадуть змогу значно змінити ситуацію в країні.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час засідання уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми проаналізували роботу минулої сесії і вважаємо, що наше завдання сьогодні - більш якісно побудувати взаємодію щодо законотворчої діяльності з парламентом. Ми вважаємо, що є близько 50 законопроектів, які можливо ухвалити у парламенті вже цієї осені, які значно змінять ситуацію в країні на краще", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман: Ця осінь має бути неважкою з точки зору політичних змін

За його словами, йдеться про низку важливих рішень, які стосуються таких сфер, як  зростання економіки, формування бізнес-клімату, посилення захисту інтелектуальної власності, ефективне управління державною власністю, питання приватизації, ефективність використання державних фінансів, енергетика, ЖКГ, екологія та сільське господарство. Крім того, йдеться про децентралізацію, соціальний захист, правоохоронну діяльність і безпеку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-