Гройсман: Ця осінь має бути неважкою з точки зору політичних змін

Гройсман: Ця осінь має бути неважкою з точки зору політичних змін

Укрінформ
Новий політичний сезон, який стартує цієї осені, має бути плідним з погляду ухвалення та проведення низки важливих для держави реформ.

Таке сподівання висловив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця осінь має бути неважкою з точки зору політичних змін, як дехто, можливо, це хоче представити, ймовірно для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні. Я переконаний у тому, що проведення необхідних змін цієї осені зробить незворотним будь-який негативний сценарій, аби його не змогли реалізувати в Украіні", - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман: Розвиток логістики зробить Україну вагомою частиною глобальної економіки

Він нагадав, що деякі політики прогнозують важкий політичний сезон. Але,  наголосив глава уряду, цього року відбуватиметься стабілізація національної економіки: "Ми бачимо певні тенденції в тому, що економіка починає зростати, є позитивні сигнали з точки зору позицій на міжнародній арені".

Гройсман переконаний, що всі проблеми, з яким стикнулася Україна, що нагромаджувалися десятиріччями, можуть бути вирішені, але - за умови напруженої роботи.

Також прем'єр заявив, що парламент уже восени має ухвалити п’ять пріоритетних пакетів законопроектів, які стосуються пенсійної, освітньої, медичної реформи та полегшення ведення бізнесу в Україні.

“Ми підготували на нову сесію українського парламенту, на осінь, порядок денний, який ми пропонуватимемо спільно з коаліцією і Президентом для ухвалення... Ми визначили п’ять пріоритетних пакетів законопроектів, які сьогодні є в парламенті і по яких потрібні остаточні рішення, або рішення в першому читанні”, - наголосив Гройсман.

Він зауважив, що ці пакети законопроектів стосуються п’яти реформ -  пенсійної, освітньої, медичної, а також електронних довірчих послуг, які впливатимуть на легкість ведення бізнесу в Україні, а також міжнародних стандартів фінзвітності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-