Посол України переконаний, що на підтримку Чехії можна розраховувати й надалі

Посол України переконаний, що на підтримку Чехії можна розраховувати й надалі

Укрінформ
Україна може й надалі розраховувати на підтримку Чехії у відстоюванні територіальної цілісності та поглибленні відносин з ЄС.

Про це повідомив у Facebook посол України в Чеській Республіці Євген Перебийніс за підсумками робочої зустрічі із заступником міністра закордонних справ Чехії Якубом Дюрром.

"Надзвичайно дружня і плідна робоча зустріч із заступником міністра закордонних справ Чехії Якубом Дюрром. Вдалося обговорити чимало актуальних і важливих для обох сторін питань: від пріоритетів співробітництва Україна-ЄС до питань протистояння російській агресії в Україні, порушення Росією прав людини, в тому числі в окупованому Криму, санкцій", -  написав Перебийніс.

Читайте також: Чеська поліція хоче скасувати імунітет з екс-міністра-мільярдера

Він додав, що сторони також обговорили найближчі плани у розвитку двостороннього співробітництва та політичного діалогу між двома країнами, допомоги Чехії у реалізації наших реформ, зокрема у сфері освіти.

"Якщо коротко, то висновок з цієї зустрічі є таким: Чехія є надійним партнером України, ми можемо і надалі розраховувати на її підтримку як в контексті забезпечення нашої територіальної цілісності та боротьби з агресором, так і в плані поглиблення відносин України з ЄС", - резюмував дипломат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-