Нардеп: Тисячами правок до пенсійної реформи намагаються

Нардеп: Тисячами правок до пенсійної реформи намагаються "завалити закон"

Укрінформ
Член фракції "БПП" Вадим Денисенко вважає, що внесення майже 3 тисяч правок до другого читання законопроекту про пенсійну реформу є намаганням не допустити прийняття закону.

Про це він написав у Facebook.

"До законопроекту про пенсійну реформу подано три тисячі правок. І це при тому, що закон нормальний і збалансований. Невже справді так багато людей, які мріють, щоб з першого жовтня не відбулося осучаснення пенсій? Така кількість правок вноситься лише тоді, коли хтось хоче завалити закон", - написав він.

Разом із тим на офіційному сайті ще не оприлюднено тексту законопроекту до другого читання і депутатських поправок до нього.

Денисенко закликав депутатів проголосувати за прийняття законопроекту.

"Я розумію, що пенсіонери найкраще голосують. Я розумію, що за них борються всі партії. Я також розумію, що в законі закладений механізм автоматичного осучаснення, коли пенсії піднімаються не під вибори, а по плану, незалежному від забаганок тих, хто сьогодні при владі", - зазначив Денисенко.

Читайте також: Гройсман наполягає: Рада має ухвалити пенсійну реформу у вересні

Як повідомлялося, народні депутати 13 липня 2017 року підтримали у першому читанні урядовий законопроект N 6614 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій, який входить до пакету законопроектів щодо пенсійної реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-