Розенблата виключили з фракції БПП

Розенблата виключили з фракції БПП

Укрінформ
Фракція Партії "Блок Петра Порошенка" переважною більшістю голосів ухвалила рішення виключити Борислава Розенблата з членів фракції на його ж прохання. 

Про це повідомляється на сайті БПП.

Борислав Розенблат особисто звернувся до фракції з проханням проголосувати за зняття  з нього депутатської недоторканності.

"Я прошу дати мені можливість захистити себе в суді. Я готовий відповідати за свої всі вчинки. У сесійній залі, під час розгляду мого питання, я здам усі свої закордонні паспорти. Жодного паспорту іншої країни у мене немає. Щоб не було плям на Блоку, я вийду з фракції на час проведення слідства і суду. І коли я відстою своє ім’я, я буду просити Вашого дозволу повернутись до фракції", – сказав Борислав Розенблат перед голосуванням фракції.

Фракція також проголосувала за позбавлення депутатської недоторканності та притягнення до відповідальності усіх шести народних депутатів, на яких були подання Генеральної прокуратури.

Читайте також: Парубій обіцяє, що ВР розгляне всі подання ГПУ на нардепів

Як повідомлялося, минулого тижня Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації діяльності парламенту визнав достатніми й обгрунтованими подання Генпрокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата Розенблата (фракція БПП).

Його підозрюють в отриманні понад 200 тис. доларів хабарів від представника іноземної компанії за сприяння у видобутку бурштину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-