НАТО продовжить допомагати Україні з реформами - Столтенберг

НАТО продовжить допомагати Україні з реформами - Столтенберг

Укрінформ
Північноатлантичний альянс, починаючи з 2014 року, значно збільшив підтримку України та заохочує державу до продовження амбітних реформ.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у вступному слові на засіданні Комісії Україна-НАТО, яке проходить у понеділок у Києві, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Починаючи з 2014 року, НАТО значно збільшило підтримку України. На Варшавському саміті НАТО ухвалило рішення щодо всеосяжного пакету допомоги Україні з метою забезпечення безпеки держави та сприяння проведенню всеосяжних реформ у сфері безпеки та оборони. НАТО продовжить підтримку цього амбітного плану реформ, що мають зробити вашу країну більш демократичною, більш стійкою і процвітаючою", - наголосив глава Альянсу.

Читайте також: Курс до НАТО не означає негайну заявку України на членство - Порошенко

Столтенберг зазначив, що НАТО високо оцінює прогрес реформ в Україні, незважаючи на складні обставини, та закликає державу продовжувати цей шлях.

"НАТО – друг України, так само, як Україна є другом НАТО", - наголосив генсек.

Столтенберг вкотре нагадав про позицію Альянсу про те, що незалежна, суверенна і стабільна Україна, твердо віддана демократії і верховенству права, є ключовим гравцем для євроатлантичної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-