Найєм закликає Тіллерсона “говорити з лідерами України прямо”

Найєм закликає Тіллерсона “говорити з лідерами України прямо”

Фото
Укрінформ
Держсекретар США Рекс Тіллерсон перед зустріччю з Президентом України Петром Порошенком зустрівся з молодими реформаторами українського суспільства.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook народний депутат Мустафа Найєм.

"З боку України були чотири представники з теми енергетики, реформи правоохоронних органів, боротьби з корупцією, економіки і інвестицій.

Всі спікери від України говорили про важливість допомоги з боку США в реформах, але вказували на необхідність жорсткіших вимог до українського уряду і президента країни з конкретних реформ, у конкретних сферах", - написав народний депутат.

Він зазначив, що "кожна, абсолютно кожна (!) тема закінчувалася репліками і запитаннями про боротьбу з корупцією: хто за цим стоїть, чому не приносить результатів, в чому проблема - в людях або законах і хто цьому чинить опір".

Найєм у свою чергу звернувся з проханням розмовляти з лідерами України прямо: "Я просив лише одного: перестати грати в завуальовані форми і говорити з лідерами України прямо. Зараз це критично важливо. Упевнений, пан Тіллерсон почув думку українських реформаторів і йому є про що говорити з Петром Порошенком".

Депутат заначив, що на зустрічі присутні глава НАК Нафтогаз Андрій Коболєв, Дарина Каленюк (ЦПК) і керуючий партнер Horizon Capital Олена Кошарна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-