Довгий назвав

Довгий назвав "абсурдними" підозри ГПУ в оборудках із землею

Укрінформ
Нардеп із групи «Воля народу» Олесь Довгий називає “абсурдними” і “сміхотворними” підозри у вчиненні ним незаконних дій із землею, викладені в поданні ГПУ на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це депутат сказав на засіданні Комітету Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я дякую пану генеральному прокурору за те, що, нарешті, у мене є можливість один раз і назавжди поставити крапку в цих сміхотворних обвинуваченнях, які лунають на мою адресу і які вимушені переживати я, моя родина і близькі впродовж останніх 10 років", - сказав Довгий.

Разом із тим він підкреслив, що може довести абсурдність підозр на його адресу.

Як повідомлялося, Луценко 21 червня вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Довгого.

Читайте також: Регламентний комітет взявся за подання ГПУ на Довгого

За даними ГПУ, в результаті незаконних дій Довгого, вчинених у співучасті з іншими службовими особами, з комунальної власності незаконно відведено та вилучено 10 земельних ділянок природо-заповідного фонду - заказника місцевого значення «Острів Жуків» загальною площею 44,25 га.

Київська міська рада у 2007 році прийняла скандальні рішення щодо земель заказника "Острів Жуків". Довгий у той час був секретарем Київради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-