Регламентний комітет взявся за подання ГПУ на Довгого

Регламентний комітет взявся за подання ГПУ на Довгого

Укрінформ
Комітет ВР з питань регламенту розпочав розгляд подання Генпрокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа з «Волі народу» Олеся Довгого.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на засіданні, окрім представників комітету, присутні керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, генпрокурор Юрій Луценко, а також Довгий.

Читайте також: Недоторканність Дейдея: у комітеті Ради переводять стрілки на Парубія

Як повідомлялося, Луценко 21 червня вніс подання до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Довгого.

За даними ГПУ, в результаті незаконних дій Довгого, вчинених у співучасті з іншими службовими особами, з комунальної власності незаконно відведено та вилучено 10 земельних ділянок природо-заповідного фонду - заказника місцевого значення «Острів Жуків» загальною площею 44,25 га. Внаслідок цього інтересам держави, в особі територіальної громади міста Києва, завдано збитки в особливо великому розмірі, що спричинило тяжкі наслідки.

Київська міська рада у 2007 році прийняла скандальні рішення щодо земель заказника "Острів Жуків". Довгий у той час був секретарем Київради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-