Бізнесмен Лінчевський стверджує, що дав Дейдею позику - 3,5 мільйона для дружини

Бізнесмен Лінчевський стверджує, що дав Дейдею позику - 3,5 мільйона для дружини

Оновлено
Укрінформ
Бізнесмен Ігор Лінчевський, який фігурує у декларації нардепа Євгена Дейдея як надавач позики у розмірі 3,5 млн грн для його дружини, стверджує, що справді передав йому цю суму. 

Про це Лінчевський сказав під час засідання Комітету ВР з питань регламенту та організації роботи парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я, напевно, той самий Лінчевський, який реально позичив ці гроші Дейдею. Ці гроші задекларовані у всіх моїх податкових деклараціях, що вони в мене є, з них оплачені всі податки. Ці гроші я передавав Дейдею для дружини», - сказав Лінчевський. 

Читайте також: Луценко: Доходи Дейдея становлять 1 мільйон 400 тисяч, а майно - на 6,1 мільйона

Раніше на засіданні комітет генпрокурор Юрій Луценко заявив, що це "фіктивна позика", якою хотіли прикрити невідповідність між задекларованими Дейдеєм 1,5 млн офіційних доходів і вартістю належного йому майна (6,4 млн).

Як повідомлялося, Комітет з питань регламенту та організації діяльності Верховної Ради сьогодні розглядає питання про позбавлення недоторканності народного депутата від фракції "Народного фронту" Євгена Дейдея.

21 червня генеральний прокурор Юрій Луценко вніс до Верховної Ради подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Дейдея. За даними Генпрокурора, у діях парламентарія вбачаються ознаки незаконного збагачення.

Фото: Твіттер Ігоря Лінчевського

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-