Березюк розказав, як провів ніч на ганку Адміністрації Президента

Березюк розказав, як провів ніч на ганку Адміністрації Президента

Укрінформ
Керівник фракції Самопоміч" Олег Березюк продовжує голодування під Адміністрацією Президента і зараз дивиться трансляцію засідання Верховної Ради на мобільному телефоні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Березюк з людьми, які прийшли його підтримати, сидять на сходах будівлі Адміністрації Президента. Вони на мобільному телефоні дивляться трансляцію засідання Ради, де тривають виступи народних депутатів. Також на сходах стоїть кілька пляшок води.

«Почуваюсь нормально. Наразі трохи розболілась голова. Переночували нормально - лягли, встали і все. Збираюсь перебувати тут, поки Президент і Прем'єр-міністр країни докажуть, що це демократична держава, і цінність людського життя важливіша для них за рейтинги», - сказав Березюк.

Він додав, що від керівництва Адміністрації Президента до нього поки що ніхто не виходив. А люди приходять висловлювати свою підтримку.

Як повідомляв Укрінформ, Березюк 19 червня оголосив голодування з вимогою до керівництва держави вирішити проблему вивезення сміття зі Львова.

Разом з тим Прем’єр-міністр Володимир Гройсман 19 червня заявив, що готовий на засіданні уряду ініціювати виділення з резервного фонду 50 млн грн на облаштування полігону для сміття у Львівській області. Крім того, він закликав місцеве самоврядування відгукнутися на прохання мера Львова, якщо воно надійде, і тимчасово прийняти львівське сміття на своїх муніципальних полігонах.

Водночас напередодні стало відомо, що депутати від "Самопомочі" у міській раді Миколаєва - районного центру Львівщини - проголосували проти прийому твердих побутових відходів зі Львова. Загалом для ухвалення рішення забракло одного голосу.

Тим часом сьогодні заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд, яка була обрана до парламенту від “Об'єднання "Самопоміч", оголосила голодування на знак підтримки Березюка і заявила, що перебуватиме поруч з ним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-