У МЗС подякували ЄС за продовження

У МЗС подякували ЄС за продовження "кримського пакету" санкцій проти Росії

Укрінформ
Україна вдячна Європейському Союзу за продовження "кримського пакету" санкцій проти Росії, оскільки санкційна політика  є одним з ефективних інструментів міжнародного тиску на державу-окупанта. 

Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"В Україні вдячні за послідовну політику ЄС щодо невизнання незаконної анексії Криму і м.Севастополя та ухвалення Радою ЄС у закордонних справах за процедурою «без обговорення» рішення продовжити на 12 місяців термін дії «кримського пакету» санкцій проти держави-агресора", - йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що підтримка ЄС та партнерів є ключовою для відновлення територіальної цілісності України відповідно до міжнародного права.

"Санкційна політика з боку наших міжнародних партнерів та послідовне засудження дій Кремля є одним з ефективних інструментів міжнародного тиску на державу-окупанта. Розраховуємо також на продовження терміну дії секторальних і економічних санкцій ЄС проти Росії до повної імплементації нею своїх міжнародних зобов’язань та припинення агресії проти України в Криму та на Донбасі", - резюмували у зовнішньополітичному відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-