В Україну їде глава МЗС Швеції

В Україну їде глава МЗС Швеції

Укрінформ
Міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом 13 червня прибуде в Україну з візитом, під час якого відвідає Київ та Одесу і візьме участь у VI шведсько-українському бізнес-форумі.

Про це в понеділок на презентації дискусійної записки щодо українсько-шведських відносин заявив посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Завтра міністр закордонних справ Швеції прибуде в Україну. Це буде її четвертий візит за час перебування на посаді. Вона відвідає Одесу і Київ та візьме участь у бізнес-форумі", - сказав Хагстрьом.

Він зазначив, що потенціал українсько-шведських бізнесових відносин доволі високий, наразі існують умови для його розвитку, і саме цьому буде присвячено бізнес-форум за участю великих компаній України та Швеції.

15 червня у Києві відбудеться VI Шведсько-український бізнес-форум, організований Посольством Швеції в Україні за підтримки шведської бізнес-спільноти. Він був започаткований у 2012 році. Темою цьогорічної зустрічі стане укріплення торгових взаємовідносин між двома країнами під гаслом "Швеція-Україна: зростаємо разом".

Як інформує Посольство Швеції, упродовж 2016 року шведський експорт до України зріс на рекордні 60%, досягши найвищих показників з 2011 року. Український експорт до Швеції також збільшився на 21% і є найвищим з 2008 року.

У рамках заходу за ініціативою Шведської торгової колегії і за підтримки українського Офісу з просування експорту буде проведений семінар "Експорт до Швеції", покликаний продемонструвати можливості скандинавського ринку і надати практичну інформацію і поради для вітчизняних виробників у сферах деревообробної, харчової і текстильної промисловостей.

Участь у форумі візьмуть представники урядів Швеції й України і бізнесу обох країн. Успішні кейси презентують спікери таких відомих брендів, як Ericsson, Scania, SEB Corporate Bank, Sigma Software, SKF тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-