100 мільйонів за британський паспорт: Насіров вже у суді

100 мільйонів за британський паспорт: Насіров вже у суді

Укрінформ
Відсторонений голова ДФС України Романа Насіров прийшов до Солом'янського суду, де розглядатиметься клопотання про стягнення у бюджет застави у розмірі 100 млн грн у зв'язку з тим, що він не здав британський паспорт.

Перед початком засідання Насіров розповів, що йому необхідне лікування за кордоном, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стан мого здоров'я - це приватна медична інформація. Однак, повідомлю, що була зроблена операція і зараз потрібна друга частина - радіоактивна терапія", - сказав Насіров.

Як повідомлялося раніше, детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) ініціювали клопотання про стягнення застави з відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова у розмірі 100 млн гривень через те, що  він не виконав зобов'язання - не здав свій британський паспорт.

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва в п'ятницю відмовив усуненому голові Державної фіскальної служби (ДФС) Роману Насірову у зміні запобіжного заходу. Насіров попросив НАБУ повернути йому закордонний паспорт, щоб вилетіти до США на лікування.

Раніше суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з правом внесення 100 млн грн застави. Дружина Насірова внесла за нього заставу в розмірі 100 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-