Посол Франції запевнила Луценка у підтримці реформ в Україні

Посол Франції запевнила Луценка у підтримці реформ в Україні

Фото
Укрінформ
Посол Францції в Україні Ізабель Дюмон запевнила у підтримці Францією комплексу реформ, які відбуваються в Україні, та готовності сприяти ефективній міжнародній співпраці у кримінально-правовій сфері.

Про це вона заявила у суботу під час зустрічі із генеральним прокурором Юрієм Луценком, інформує прес-служба ГПУ. 

«Генеральний прокурор Юрій Луценко провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Ізабель Дюмон. Вона запевнила у підтримці Французькою Республікою комплексу реформ, які відбуваються в Україні, та готовності сприяти ефективній міжнародній співпраці у кримінально-правовій сфері»,- йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі генпрокурор поінформував присутніх про стан та пріоритети реформування органів прокуратури, відзначив позитивне просування такої роботи та активну діяльність відомства на цьому напрямку.

Луценко під час зустрічі також висловив щиру вдячність французькій стороні за надану підтримку під час процесу реформування та сподівання на продовження конструктивної співпраці.

Учасниками також було обговорено питання двосторонньої взаємодії під час міжнародно-правового співробітництва, а також захисту прав підприємств з іноземними інвестиціями, які здійснюють господарську діяльність на території України.

Фото: ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-