Порошенко затвердив склад Оргкомітету з питань розвитку Меморіалу Небесної Сотні

Порошенко затвердив склад Оргкомітету з питань розвитку Меморіалу Небесної Сотні

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко затвердив склад Організаційного комітету з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності.

Відповідний указ оприлюднено на сайті Президента.

"З метою увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні та подій Революції Гідності... постановляю: утворити Організаційний комітет з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності, призначивши Ковальчука Віталія Анатолійовича - першого заступника Глави Адміністрації Президента України та Кубіва Степана Івановича - першого віце-прем'єр-міністра України - міністра економічного розвитку і торгівлі України співголовами Організаційного комітету", - йдеться у документі.

Президент також затвердив персональний склад Організаційного комітету, список членів якого оприлюднено в указі, і надав його співголовам право залучати до роботи  представників органів виконавчої влади, наукових установ, громадських об'єднань, а також вітчизняних та іноземних фахівців і незалежних експертів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-