Голову НАЗК чекають сьогодні у Раді

Голову НАЗК чекають сьогодні у Раді

Укрінформ
Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак повідомив, що сьогодні голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталія Корчак прийде на засідання парламенту, щоб відповісти на запитання народних депутатів.

Про це він сказав під час виступу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я звертаюся до вас, колеги, о 12:30 буде у нас представниця НАЗК - задаємо питання і очікуємо відповіді», - сказав Бурбак.

Зі свого боку, голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов, висловив переконання, що розмова з керівником НАЗК "буде дуже ефективною і продуктивною". 

"Сьогодні орієнтовно о 12:30 керівник НАЗК Наталія Корчак буде в парламенті. Вона, я сподіваюсь, матиме виступ, і всі депутати матимуть змогу поставити їй запитання і обговорити всі проблеми з е-декларуванням. Оскільки дуже багато колег насправді відчули певні проблеми під час заповнення електронних декларацій. І це проблеми технічного характеру. Тому сьогодні ми чекаємо на пані Корчак в парламенті", - сказав він. 

Що стосується інших запрошених керівників держустанов, яких у вівторок депутати викликали для звіту до Верховної Ради, то, за словами Герасимова, "вони подали звіти, і ці звіти опрацьовуються зараз у комітетах". "І думаю, що найближчим часом - наступного пленарного тижня, чи через один пленарний тиждень, - ми всіх цих осіб побачимо в парламенті", - зазначив він.

Як повідомлялося, народні депутати на пленарному засіданні у вівторок, 4 квітня, ухвалили рішення щодо необхідності присутності на пленарному засіданні голів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитра Вовка, Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва та Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій після голосування зазначив, що в робочому порядку проведе переговори з тими, кого викликали, і буде визначений день їхньої присутності у ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-