Ситник вбачає у діях НАЗК саботаж і небажання вирішувати проблеми

Ситник вбачає у діях НАЗК саботаж і небажання вирішувати проблеми

Укрінформ
Саботажем і небажанням вирішувати проблеми, перекладаючи вину на інших, назвав провал е-декларування з боку НАЗК директор Антикорупційного бюро Артем Ситник.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу щодо відкритого звернення до НАБУ голови НАЗК Наталії Корчак.

«Таке перетягування каната непереконливе. Якби стояло питання, що ми місяць на посадах і не встигли нічого зробити, тоді мабуть так. Але коли люди вже рік працюють... Не виключаю, що сьогодні буде заява Спецзв`язку зі звинуваченнями ще когось. І знову будуть звертатись до нас. Звичайно, є технічна сторона питання, і НАЗК самостійно не могло визначити те все. Але подібна проблематика піднімається, коли атмосфера стає тривожною. Тому я сприймаю це все як спроби перекласти один на одного відповідальність», - зазначив Ситник.

Як розповів директор НАБУ, напередодні він прочитав, що не відбулось засідання НАЗК, бо не було кворуму.

"Реально є проблема в державі, а в них кворуму немає. Це свідчить уже про певний саботаж уже навіть не у вирішенні проблеми, намагання спихнути відповідальність на когось конкретного. Звичайно, коли буде конкретна заява, а не голослівне звернення, ми будемо його перевіряти", - сказав Ситник.

Як повідомлялось, голова НАЗК Наталія Корчак звернулася до правоохоронців, в тому числі до НАБУ, заявивши, що вбачає у діях посадовців Держслужби спецзв’язку, а також ДП «УСС» ознаки службових злочинів. Заяву опубліковано на сайті відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-