У НАЗК запевнили, що в середу відновлять роботу реєстру е-декларацій

У НАЗК запевнили, що в середу відновлять роботу реєстру е-декларацій

Укрінформ
Адміністратор реєстру е-декларацій пообіцяв налагодити його роботу в середу.

Про це в Facebook повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

" Сьогодні в ході наради адміністратор пообіцяв відкоригувати потужності Реєстру під кількість необхідних сесій, які не «ложитимуть» Реєстр. Зробити це так, щоб завтра декларанти могли виконати свій обов’язок", - написала вона.

Вона також повідомила, що агентство не проводило брифінги для роз'яснення ситуації, щоб "не влаштовувати телевізійні шоу" і не створювати ажіотаж серед декларантів.

"Ми не знімаємо з себе відповідальності, тому що НАЗК - власник реєстру. Але власник і адміністратор на сьогоднішній день - це дві різні організації. Є НАЗК і є ДП "УСС", - написала вона.

За словами Корчак, НАПК впродовж останніх днів намагався вплинути на "УСС", "завалюючи" їх листами і вимагаючи вжити заходів.

Нагадаємо: раніше в НАЗК заявили, що держпідприємство "УСС" не надало їм інформації щодо причини перебоїв і заходів, які вживаються задля їх усунення в роботі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

ЗМІ також повідомляли, що Єдиний державний реєстр електронних декларацій не працює вже тиждень.

Відзначимо, що кількість зареєстрованих в реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції користувачів досягла 870 тис.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-