У НАЗК розказали, хто відповідає за проблеми з реєстром е-декларацій

У НАЗК розказали, хто відповідає за проблеми з реєстром е-декларацій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що роботу Єдиного державного реєстру електронних декларацій забезпечує  державне підприємство «Українські спеціальні системи».

Про це повідомляє прес-служба НАЗК у вівторок.

"Згідно з договором між Національним агентством з питань запобігання корупції та державним підприємством «Українські спеціальні системи» забезпечення адміністрування Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, покладено на це підприємство", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що НАЗК завчасно вжило заходів з дооснащення апаратної бази Реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, що дозволяє збільшити кількість одночасних сесій у пікових режимах роботи системи до 50 - 70 тисяч.

"Дооснащення апаратної бази Реєстру виконано відповідно до технічних вимог, наданих адміністратором системи  - державним підприємством «Українські спеціальні системи». Зокрема, було збільшено обсяг оперативної пам`яті й розширено обсяг дискового простору серверного обладнання, встановлено додаткове мережеве обладнання та проведено реконфігурацію обладнання", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на цей час ДП «Українські спеціальні системи» не надало Національному агентству інформацію про причини перебоїв та заходи, які проводяться для їх усунення. Наразі спеціалісти Національного агентства, відповідальні за IT-напрямок, перебувають в ДП «Українські спеціальні системи», щоб з'ясувати ці питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-